Mogyorókrémek

A mogyorókrémek népszerű és ízletes élelmiszerek, amelyeket általában pörkölt mogyoróból készítenek. A legismertebb és legelterjedtebb mogyorókrém a földimogyoró (peanut butter), de léteznek más mogyorófélékből készült krémek is. Ezek az ételek széles körben felhasználhatók, legyen az kenve kenyérre, péksüteményekhez hozzáadva, vagy akár más ételek ízesítéséhez.

9termék 19

Földimogyorókrém (Peanut Butter): Ez a legelterjedtebb mogyorókrém típus. A pörkölt földimogyoróból készül, és lehet sima vagy darabos, édesített vagy édesítetlen változatban. Mandulakrém: A mandulakrém mandulából készül, és lehet sima vagy darabos. Egészségesebb alternatívaként szolgálhat a földimogyorókrémhez képest. Diókrémek: Dióból készült krémek, például diókrém vagy mogyoródio krém is kaphatók. Ezek különböző diófajtákból készülhetnek. Mogyoró-kakaós krémek: Kakaóval ízesített mogyorókrémek, amelyeket gyakran kakaóporral vagy csokoládéval kevernek. Egyéb mogyorófélék: Számos más mogyoróféle is létezik, és ezekből is készülhetnek krémek, például kesudióból, pisztáciából vagy mogyoródiból.