Csokoládétorta:
Klasszikus csokoládétorta sűrű csokoládékrémmel és esetleg csokoládédarabokkal a tetején.
Csokoládéfagylalt:
Gazdag csokoládé ízű fagylalt, esetleg csokoládéforgáccsal vagy csokoládéöntettel díszítve.
Forró csokoládé:
Tejben vagy vízben feloldott csokoládé, esetleg tejszínhabbal és csokoládéforgáccsal a tetején.
Csokoládés sütemények:
Brownie, csokoládés keksz vagy csokoládés muffin. Ezek lehetnek készítve kakaóval vagy olvasztott csokoládéval.
Csokoládégyümölcsök:
Friss gyümölcsök, például eper, banán vagy szőlő mártva olvasztott csokoládéba.
Csokoládékrémek:
Csokoládékrémek, például csokoládé mousse vagy csokoládépuding.
Csokoládétrüffel:
Klasszikus csokoládétrüffel, amelyeket kakaóporral, dióval vagy egyéb díszítőelemekkel borítanak.
Csokoládéfondu:
Friss gyümölcsök vagy sütemények mártogatására alkalmas forró csokoládé.
Csokoládés piskótatekercs:
Piskótatekercs csokoládés krémmel töltve, esetleg csokoládéöntettel vagy porcukorral megszórva.
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.