Tempura  japán panír 500g
Tempura japán panír 500g
1 350 Ft

Tempura japán panír 500g

A Tempura egy japán sütési módszer, amikor a rántani valót, ez lehet halszeletek, hússzeletek, zöldségek, rákok, a Tempura panírba mártják olajban való sütés előtt. Tulajdonképpen nevezhetjük a japánok palacsinta- vagy sörtésztájának is.
Raktáron
1 350 Ft
Egységár: 2,70 Ft/g
Részletek
Felhasználási javaslat: a Tempurához csak 220 ml hideg vizet kell keverni, és használatra kész. Ajánlatos hidegen tartani, a szakácsok jégágyon tartják a panír keveréket a legjobb eredményért, levegős, ropogós és aranybarna. Fontos továbbá, hogy a belemártandó ételek is hidegek legyenek. Mit is süssünk vele? Zöldségféléket, pl. brokkolit, zsenge cukorborsót, vékony szeletre vágott gyökérzöldségeket, rákokat, főleg nagyobbacska garnélákat, polip- és kalmárdarabokat, halszeleteket, vékonyra vágott húst, és még sok mást, csak a fantázia szab határt. Süssük ki a hozzávalókat bő olajban, aranybarnára.
Adatok
Cikkszám
8801045420400
Tömeg
500 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!