A klasszikus ízesítésű, japán instant tésztaétel szójaszósszal, aromás fűszerekkel gazdagítva: gyömbér, szegfűszeg és fahéj. 3-5 perc alatt elkészíthető, gyorsan finom ízvilágot varázsolhatunk vele asztalunkra, vagy elkészítés után magunkkal vihetjük, hogy később fogyasszuk. Ez az egyik legnépszerűbb, mindennapi étel Japánban. A japán instant tészta elkészítése gyors és egyszerű Vegyük le a pohár fedelét, tépjük le a védőfóliát, vegyük ki az aroma zacskókat. A tésztára öntsünk 280 ml forrásban lévő vizet, egészen a pohár belsejében lévő ""water level"" szintig, amit csík jelez. Helyezzük vissza a fedőt a pohárra, és hagyjuk 3 percig állni. Öntsük le róla a vizet, az erre kialakított fedőn lévő lyukakon keresztül. Vegyük le a fedőt, adjuk hozzá a szószos zacskó tartalmát, jól keverjük össze és fogyasztásra kész. Jó étvágyat! Összetevők: instant tészta 79% (búzaliszt, pálmaolaj, módosított keményítő, só, térfogatnövelő szerek, nátrium-karbonát, kálium-karbonát), szósz 19% [szójaszósz (víz, szójabab, gabona, só), napraforgó olaj, cukor, pirított szójaszósz por (szójabab, gabona, maltodextrin, só), színezék: karamell (E150a), ízfokozó: E621, E635; karamellizálható cukor, almaecet por (almaecet, maltodextrin) fűszerek: gyömbér, szegfűszeg, chili, fahéj, aromák, fokhagymapor, savanyúságot szabályzók: citromsav, élesztőkivonat, vöröshagymapor ], sárgarépa, metélőhagyma, póréhagyma. Nyomokban tartalmazhat: tejet, rákféléket, puhatestűeket, kén-dioxidot, szulfitokat, tojást, halat, zellert, mustárt, szezámmagot.