A "Mochi Földi mogyorós" fő összetevői lehetnek:
- Gluténmentes rizsliszt (gluténmentes rizsliszt): Ez a fő összetevő a mochi elkészítéséhez, amely a tészta rugalmasságát adja.
- Földimogyorókrém (Erdnusspaste): Ez a mochi tölteléke, mely földimogyoróból készül.
- Cukor (Zucker): A desszert édesítésére szolgáló összetevő.
- Víz (Wasser): A tészta elkészítéséhez használt folyadék.
- Tapiókakeményítő (Tapiokastärke): Ennek a keményítőnek a segítségével kezelik a mochi tésztáját, hogy ne ragadjon össze.
Ezeket az összetevőket összekeverik, hogy létrehozzák a földimogyorós mochi gombócokat, melyek ízében és állagában is különlegesek. A "Mochi Földi mogyorós" egy népszerű desszert, melyet számos kultúrában kedvelnek és fogyasztanak.
Összetevők:
Maltóz, glutonous rizs, mogyoróvaj (földimogyoró, cukor, pálmaolaj, só, mono-digliceridek zsíros aced (E471), földimogyoró ízü, vanília por) (20%), cukor, hidroxi-propil-dikeményítö-foszfát (E1442), pálmaolaj, földimogyoró (4,97%), szorbinsav (E200) (tartósítóként)