PHO leves alap - Vietnami konyha 2 fő részére - elkészítése egyszerű, gyors SEN SOY PREMIUM – ÁZSIA LEGJOBB Vietnami konyha Összetevők víz, só, cukor, napraforgó olaj, hagyma, halszósz (2%) (szardella, só, víz), gyömbér, burgonyakeményítő, zöldhagyma, ánizs, fahéj feketebors, kardamon, tartósítószer: nátrium-benzoát (E211), stabilizálószer. xatángumi (E415). Átlagos tápérték 100g termékben: Energia: 330,20kJ/79, 18kcal: Zsír: 5,0g, amelyből telített zsírsav. 0,0g Szénhidrát 8,1g, amelyből cukrok 6,0g: Rost N/A; Fehérje: 0,44g; Só: 12,5g. A termék földimogyorót, szezámot, szóját és búzát ttartalmazhat. ta Száraz helyen tárolandó +1-+25°Cközött Összetevők EU-n kívüli országból származnak. Elkészítési javaslat 1. Főzzön meg 600ml vízben 200g csirkehúst, majdv dvágja fel vékony szeletekre. 2 Adja hozzá af aforró húsléhez a Pho Sen SoyPremium levesalapot, 10 perc elteltével kész a leveslé. 3 Készítse el a szélesmetélt tésztát az elkészítési utasításnak megfelelően. 4.Vágjon fel apróra egy kis metélőhagymát és koriander levelet 5. Tegye egy levestányérba a kész tésztát, a csirkehúst, az apróra vágott hagymát, koriandert és merjen rá forró leveslét! 6/zesítse friss citrommal, chilipaprikával. Jó étvágyat! Származási hely: Oroszország Nettó: 80 ge Forgalmazza: Chimpex Hungária Kft. 1037 Budapest Bécsi u. 267. www.chimpexhu,info@chimpexhu Minőségét megőrzi: lásd a csomagoláson (nap/hó/év)